Club Hotel Anjeliq
Club Hotel Anjeliq | Resmi Websitesi

Misafirlerimizin bizimle keyifli bir konaklama geçirmeleri ve Alanya’nın sunduğu birçok fırsattan en iyi şekilde yararlanmaları için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Deneyimli ve tam bilgili personelimiz sizi evinizde hissettirecek ve size yerel ipuçları ve pratik tavsiyeler sunarak sevdikleri bir şehrin sırlarını ortaya çıkaracaktır. Tesis, 35.000 metrekare alan üzerine kurulu olup, Konaklı şehir merkezine 5 km, Antalya Havaalanına 125 km mesafede yer almaktadır. Özel plaj, tesise 150 metre mesafede bulunan bir alt geçit ile bağlantılıdır.

Eğlence
ssdfs f
Club Hotel Anjeliq | Resmi Websitesi
Huzuru yeniden keşfedin.
Club Hotel Anjeliq | Resmi Websitesi
Otel Tesisleri

Denizi Mesafe

Club Hotel Anjeliq Antalya, Alanya bölgesinde bulunmaktadır. Otelimzin denize uzaklığı 50 metreye kadardır

Aktiviteler

Club Hotel Anjeliq bulunan banana, kano ile su sporları yaparak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

    Ultra Herşey Dahil Konsept

    Sabah kahvaltısı, öğle  ve akşam yemekleri açık büfe olup tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler  24 saat ücretsizdir.

    AQUAPARK

    Havuz Sahil

    -Aquapark ve su kaydırakları 10:00 ile 16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. (3 bantlı yetişkin su kaydırağı ve 3 bantlı çocuk su kaydırağı bulunmaktadır) 

      OYUN PARKI

      Çocuklar İçin

      Minikler ne kadar neşeliyse ailece vakit geçirmek bir o kadar keyifli! Club Hotel Anjeliq bütün ailenizi düşünüyor ve çocuklarınız için muhteşem etkinlikler sunuyor.

      Mini Club çeşit çeşit oyuncaklar, sinema ve oyun odaları, masa oyunları, spor aktiviteleri ve daha fazlasıyla minikleri mutlu ediyor. Onların mutluluğunu yüzlerinde gördüğünüzde sizin de mutluluğunuz artacak. Özel temalı günler çocuğunuzun yaratıcılığına destek olacak.

      Rezervasyon Hattı
      Rezervasyon Hattı
      0242 565 19 00
      Online Rezervasyon